Vi vet att rekrytering är svårt, kostar pengar, energi och tid – Låt oss lösa dina problem
Istället för att ödsla er tid och resurser på felrekryteringar kan ni lägga fokus på andra delar av verksamheten. Det tycker vi är mervärde. Hos oss på Nordic Works får ni proffsiga och erfarna rekryteringskonsulter med branschens vassaste verktyg.

Tillsammans är vi starka och ju fler vi blir, desto större chans har lokala företag att vinna upphandlingar mot utländska konkurrenter i de satsningar som väntar i regionen. Ett samarbete över gränserna genomsyrar verksamheten och här är vi en enda stor familj. I vårt samarbete med bl a kommunala utvecklingsbolag är vi en stark resurs för att underlätta för företag att etablera sig i regionen. Vi kan HR och vet vad som krävs.

 

Rätt personal till rätt pris, testa nordiskt…
Förutom allt detta ges ert företag även tillträde till våra nätverksträffar, nyhetsbrev, företagarfrukostar, föreläsningar samt mässor och relationsbyggande aktiviteter tillsammans med andra företagsledare och koncernchefer. Affärer mellan samarbetspartner i Norden gynnar regionen och vi på Nordic Works hälsar även er organisation välkommen i familjen. Våra samarbetspartners väljer oss för att vi vet vad som krävs för att kvalitetsäkra deras processer. Tillsammans tillgodoser vi deras behov vad gäller kvalificerade medarbetare och kostnadseffektiv personalförsörjning.

Vill ni veta mer om hur vi kan vara med och utveckla även er organisation? Kontakta oss i menyn ovan via formuläret så berättar våra personalspecialister mer om hur vi långsiktigt kan arbeta tillsammans. Personal för uthyrning finns inom alla branscher och vi utgår från just er kravspecifikation när vi matchar fram kandidater, sen är det du som i slutändan väljer vilka du vill anlita. Vi ser fram emot att komma förbi på en kopp kaffe och få insikt i hur just er verksamhet fungerar för att kunna bidra till att kostnadseffektivisera personalförsörjningen och tillföra rätt kompetens när den behövs.

 

Vill ert företag också bli samarbetspartner?
Nordic Works är det nordiska alternativet för kvalitetsäkrade, motiverade och engagerade medarbetare till marknadens bästa priser. En ambitiös, lokal samarbetspartner med stort nätverk och stor kandidatpool av arbetare och tjänstemän. Vi strävar dessutom efter att aldrig vara en ren tjänsteleveratör, utan ser fram emot ett långsiktigt partnerskap på bägges villkor. Därför är det kostnadsfritt att bli vår samarbetspartner.

Vi är ett snabbväxande företag med bägge fötterna på nordisk mark. Huvudkontoret ligger i Stockholm trots att vi har anställda, samarbetspartners och kunder från Malmö till Kiruna samt i Norge i dagsläget. Vi erbjuder ett brett nätverk i Norden, arbetsmarknadens vassaste kompetenser och branschens allra modernaste rekryterings- och bemanningstjänster. Allt anpassat efter nordiskt affärsklimat, samt framförallt helt skräddarsydda lösningar efter våra samarbetspartners behov.

 

Engagerade, motiverade och kvalitetsäkrade medarbetare
Vare sig det gäller kortare uthyrningar vid sjukfrånvaro eller semestervikarier samt arbetstoppar, omställning av personal, outsourcing, övertagande av hela projekt eller rena rekryteringar så har vi regionens vassaste kompetenser i vårt stall. Dessutom till ett mycket kostnadseffektivt pris, givetvis först efter att vi matchat fram rätt person till rätt tjänst och du är nöjd. Annars kostar det dig inget.

Med hundratusentals kvalificerade arbetare och tjänstemän som söker nya utmaningar och utvecklande arbetsuppgifter i ny miljö kan vi kvalitetsäkra er rekryteringsprocess. Till marknadens bästa priser dessutom tack vare vårt stora urval. Våra samarbetspartners har insett värdet i att kunna lägga tid och resurser där de istället bättre behövs, för att låta oss sköta utvalda delar av personalförsörjningen.