Maskinförare

Innovativ Integration
Aldrig tidigare har regionen utvecklats som nu, våra företagspartners skriker efter arbetskraft och är i stort behov av just de matchmakingtjänster som vi tillhandahåller. Vare sig det gäller ingenjörstjänster i Norrland eller lärare, maskinförare, elektriker eller installationstekniker i Danmarks inland som telefonförsäljare, arkitekt, svetsare, lagerarbetare, restaurangs-, och serveringspersonal, innesäljare eller butiksbiträden i Stockholmsregionen, kräver branschen proffsighet när det gäller rekryteringsprocessen. Vi arbetar med högt ställda mål och arbetar med modern bemanning och rekrytering för att utveckla regionen vad gäller innovativ integration. Därför är vi ett lysande alternativ för dig med utländsk utbildning eller yrkeserfarenhet, både som tjänsteman eller arbetare. Våra samarbetspartners ser fördelarna och matchar dig rätt i jobbsökardjungeln, allt för att matcha rätt kompetens mot rätt tjänst.

Vi kan hjälpa dig som nyanländ svensk att få in foten på arbetsmarknaden, via bemanning, rekrytering, jobbcoachning, praktikplats, utbildning och/eller arbetsprövning. Via våra samarbetspartners skapar vi förutsättningar för modern integration inom bemanning & rekrytering. Välkommen in med ett CV!

Vill du ha ett utvecklande jobb i Norden?
Då har du kommit helt rätt. NORDiC WORKS är nämligen ett stort nätverk av arbetsgivare, branschorganisationer och kommunala utvecklingsbolag. Hos oss hittar du som vill bo, verka och framförallt ständigt utvecklas på det yrkes-, och karriärsmässiga planet i Europas norra region de bästa av möjligheter att knyta nya kontakter. Våra samarbetspartners letar med ljus och lykta efter personer med rätt kompetens, anknytning till eller drivet och önskan att verka i norden. Har du rätt inställning så har Nordic Works jobben som ger dig bred erfarenhet på kort tid, öppnar upp möjligheteter att komma in hos stora koncerner, på populära arbetsplatser samt arbeta med kända, etablerade varumärken. DET är mervärde tycker vi.

Som en del i vårt nätverk får du tillgång till innersta sfären av företagsledare och arbetsgivare och tar med andra ord genvägen till den där platsintervjun som du tidigare behövt slåss om med en hög andra ansökandes handlingar. Genom att bygga upp långsiktiga relationer med alla våra samarbetande företag och anställda får vi den trovärdighet och kvalitetsäkring som bygger en stabil marknad. Hos oss får du även en trygghet och en stabil plattform att utgå från i dina framtida karriärsval i norden. Vi är det lokala alternativet och har ett stort kontaktnät. Dessutom erbjuder vi mervärde, kvalitetsäkring samt har styrkan att kunna skräddarsy lösningar efter arbetsgivarnas men även arbetstagarnas behov. DET gynnar Nordens tillväxt.

norrlandsmagi1

Personalförsörjning anpassad för nordiskt affärsklimat
Vi arbetar mot högt ställda mål, i en tuff konkurrens och genom våra ledstjärnor KVALITETSÄKRADE, MOTIVERADE och ENGAGERADE medarbetare är vi idag en stark lokal aktör i såväl stora som små organisationer och verksamheter när det gäller personalförsörjning. Vare sig det gäller en ren rekrytering av mark-, och anläggningsarbetare, ekonomer, säljare, projektledare, mellanchefer, vd till en rikstäckande koncern, eller kanske ett par uthyrningsuppdrag över sommaren av bilmekaniker, traktorförare eller lastbilschaufförer, extrajobb som snöskottare åt en mindre firma, eller övertagande av hela projekt inom byggsektorn så säkerställer vi att våra anställda överträffar våra samarbetspartners förväntningar.

Genom en nära relation med personalen är mycket av verksamheten långsiktigt fokuserad på mjuka värden. Hos oss är alla kundföretag viktiga, stora som små, och det gäller givetvis alla nuvarande och blivande anställda. Därför är just DU välkommen med öppen famn. För att nå högsta möjliga nöjdhet hos anställda och kunder försöker vi därför tillmötesgå personalens behov och säkerställa att motivation och engagemang är en gemensam nämnare. Nöjda medarbetare i ständig utveckling ger nöjda kunder och därmed nöjda samarbetspartners.

 

Vi ser till att dina första steg i arbetslivet går åt rätt håll
Studenten är närmare än du tror. Spännande utmaningar men med massor av frågetecken som väntar till sommaren för många unga i Norden. Sommarjobb, kollektivavtalsenlig lön, fast arbete, provanställning, arbetsmiljö, vidareutbildning, medarbetarsamtal, försäkringar, befordran, karriärval, säkerhet, skriva CV, anställningsintervju, fackförbund, a-kassa och inkomstskatt. Bli gratis medlem hos oss så rätar vi ut frågetecknen och ser till att du får de bästa förutsättningarna för dina första steg i arbetslivet.

Välkommen in i värmen önskar Nordic Works – Bemannings- och Rekryteringsföretag för Nordisk affärsmiljö, med huvudkontor i Stockholm men med verksamhet i hela Norden. Vi strävar efter att bli Nordens attraktivaste arbetsgivare men för att nå ditt krävs massor av arbete. En förutsättning är att våra medarbetare trivs och har kul på arbetet. Vi behöver också DIG för att bygga ännu mer heta arbetslag. Tillsammans står vi starka på arbetsmarknaden. Därför är du mer än välkommen att skicka in din CV nedan för att vi ska kunna matcha dig mot våra befintliga och kommande uppdrag.

Våra erfarna rekryteringskonsulter i samarbete med DIG – Ett oslagbart team
För att göra detta, behöver vi matcha varje jobb mot den enskilde individen, med mångårig erfarenhet av rekrytering är vi experter inom området och det enda som behövs är en insats från dig för att tillsammans nå bästa möjliga grund att bygga på. Många utbildar sig på hemmaplan men tvingas söka sig annorstädes för att få jobb, det är onödigt tycker vi.

Vi ser lösningarna som gör att Norden kan behålla sin kompetens. Och utöka den, många med utländsk bakgrund vänder sig till oss för att få in en fot på den nordiska arbetsmarknaden. Under den närmsta tioårsperioden kommer även behövas skjutas till ansenliga resurser med utbildad utländsk arbetskraft för att klara personalförsörjningen för satsningarna i Norden. Även här är vi en stark aktör för att underlätta, acklimatisera och effektivisera personalförsörjningen.

Kvalitetsäkrad rekryteringsprocess
På vår transferlista kan du kostnadsfritt vara tillgänglig för uppdrag inom din drömbransch, när du vill, var du vill. Vi gör jobbet åt dig. Det är en del av vår styrka och flexibilitet att vilja lära känna dig. Vi gör det lilla extra som krävs för att kvalitetsäkra rekryteringsprocessen. En del vill kanske åka upp till Norrland och jobba i gruva som maskinförare ett par månader för att tjäna lite extra pengar till bil eller utlandsvistelse, medan andra är ute efter karriärsbyte, en nytändning, ett fast jobb nere vid Norska kusten eller kanske inlandet för att bygga hus och slå sig till ro med familjen.

Allt det där är viktigt för att vi ska kunna matcha rätt person mot rätt företag och rätt tjänst. Precis som våra samarbetspartners ger oss direktiv vilka personer och kompetenser dom är ute efter. Det förtroendet gör att vi kan ge dig chansen att få komma till företag som du bara kunnat drömma om tidigare. Vi ger dig chansen att nyttja vårt breda kontaktnät. Gratis, grattis!

arbetare

En organisation helt uppbyggd av människor – Nyttja vårt nätverk
Många av våra samarbetspartners vänder sig också till oss för att effektivisera eller omorganisera. Vi får ofta rekryteringsuppdrag långt i förväg, eftersom företagen vet att anställningsprocessen är en långdragen och kostsam historia. Långt innan lokalpressen lägger ut platsannonser för allmänheten. DET är mervärde för dig. Vi ser därför till att ha framförhållning genom att kontinuerligt intervjua våra medlemmar. Vilket ger just DIG fördelen att ta del av marknadsanalyser inom just din bransch i Norden. På så sätt kan du som arbetstagare få ovärderligt försprång och förbereda dig för att stå bäst rustad inför nästa utmaning på arbetsmarknaden.

Vi kan se till att du är aktuell för en tjänst långt i förväg som kanske innebär att du behöver kompletterande utbildning, vilket vi också kan hjälpa till med. Dessutom stöttar vi dig med intervjuteknik, finputsar ditt CV m.m för att förbereda dig på bästa sätt. Hos oss har du därför fördelen att marknadsföra dig själv på en bred front, vi kan erbjuda dig att testa på nya branscher och kanske byta karriär. Skulle du visa framfötterna hos en av våra kunder men känna att det inte alls riktigt var vad du hade tänkt dig, så har du ju redan fått in foten hos oss vilket gör att Nordic Works varmt skulle kunna rekommendera dig åt andra samarbetande företag inom branscher som du inser passar bättre för just dig.

Bo, verka och utvecklas på jobbet i Norden

Motiverade och engagerade medarbetare är hårdvaluta här uppe och är det vi marknadsför. Så låt oss hjälpa dig framåt i karriären. Som du säkert redan upptäckt så är kontakter a och o i jobbsökardjungeln. Nordic Works öppnar dörrarna åt dig. Med dig i vårt nätverk kan vi nämligen presentera en perfekt skräddarsydd kandidat för tjänsten redan långt innan andra sökanden får chansen att anmäla sitt intresse. Detta innebär dessutom att vi får in en stark kandidatpool vilka vi marknadsför på ditt uppdrag mot arbetsgivare.

Med andra ord hitta de dolda jobben som egentligen ännu inte finns. Istället för att du själv är ute och letar ingångar hos just din önskearbetsgivare så kan vi i och med att vi träffar företagsledare dagligen, se till att du får ett möte med just rätt person. Såväl unga som gamla, hos oss finns möjligheter åt alla. Vare sig du är intresserad av längre eller kortare anställning, hel eller deltid. Studenter som pensionärer eller mitt i arbetslivet matchar vi dig mot just din branch, just nu. Som led i din personliga utveckling sätter vi tillsammans mål och jobbar långsiktigt mot dessa, där DU är vår mest värdefulla tillgång.

Vi hittar DITT drömjobb
Satsningarna i regionen saknar motsvarighet senaste århundrandet och kommer explosionsartat öka de närmaste femton åren vilket kommer ge ett uppsving åt Nordens tillväxt. Däremot följer personalförsörjningens prognoskurva inte riktigt samma riktning. Något vi på Nordic Works anammat och därför ligger i framkant och arbetar med modern rekrytering och bemanning för ett nordiskt företagsklimat. Något som bygger på långsiktiga relationer med samarbetande företag och även nätverk och branschorganisationer i hela Norden där ett ömsesidigt förtroende byggs upp av våra engagerade medarbetare och ett starkt teamarbete oss emellan.

Det är kostnadsfritt för dig att vara med, vi tillämpar full diskretion och du har absolut inget att förlora. Är du intresserad och vill veta mer, tveka inte. Alla är välkomna att anmäla sitt intresse. Som anställd hos oss eller våra samarbetspartners har du kollektivavtalsenlig lön, en trygg anställning, är helförsäkrad och har en skräddarsydd tjänst på en stimulerande och utvecklande arbetsplats, allt efter dina önskemål.

Bli medlem du också 
Spontanansök och bifoga ditt CV redan idag, skriv ett personligt brev där du beskriver dig själv, dina önskemål, förutsättningar och intressen, inom vilken bransch du vill jobba, var du vill jobba, i vilken omfattning. Vad som driver dig, hur dina kortsiktiga samt långsiktiga drömmar och mål ser ut. Vad du har jobbat med, vilka utbildningar och andra erfarenheter du har, fritidsintressen och hobbies. Ange dina styrkor och även svagheter, dina värdegrunder och varför du har dom, samt allmänt så mycket matnyttigt som möjligt för att vi ska kunna få en uppfattning om vilken tjänst och område som vi bäst kan inrikta oss på för dig. Ju mer detaljerat, desto lättare för våra rekryterare att matcha rätt person mot rätt tjänst. Bifoga gärna även bild, samt glöm inte fullständig kontaktinformation och skicka in enligt länken nedan. Har du frågor och funderingar, kontakta oss gärna via formuläret högst upp på sidan. Välkommen!