bild1

Rätt person på rätt tjänst, vid rätt tillfälle och till rätt pris
Med vår stora kandidatbank har vi de bästa förutsättningarna att matcha fram rätt personal för varje specifik bransch. I samråd med er personalavdelning tar vi fram en profil som motsvarar er kravspecifikation. Sedan arbetar vi parallellt genom hela rekryteringsprocessen med tät uppföljning. Vi tycker inte att en bra rekrytering sak behöva kosta skjortan, eftersom vi inte behöver lägga stora resurser för att annonser och söka intressanta CV.n utan varje dag får hundratals spontanansökningar så kan vi även hålla ner kostnaderna för er.

Vi vill heller aldrig vara en ren tjänsteleveratör utan är intresserade av att vara en långsiktig samarbetspartner, därför bygger vi upp en nära relation med våra kundföretag vilka i våra nätverksgrupper även verkar för att hitta samarbetsvägar företagen emellan. Allt för att stärka regionens konkurrenskraft och utveckla näringslivet och sysselsättningsgraden. Det är många faktorer som spelar in vad gäller det sociala, boende, jobb år sambo och så vidare. Där finns vi för att stötta och det är en av anledningarna att vi växt oss stora i branschen.

Engagerade, motiverade och kvalitetsäkrade medarbetare
Vare sig det gäller kortare uthyrningar vid sjukfrånvaro eller semestervikarier samt arbetstoppar, omställning av personal, outsourcing, övertagande av hela projekt eller rena rekryteringar så har vi regionens vassaste kompetenser i vårt stall. Dessutom till ett mycket kostnadseffektivt pris, givetvis först efter att vi matchat fram rätt person till rätt tjänst och du är nöjd. Annars kostar det dig inget.

Med hundratusentals kvalificerade arbetare och tjänstemän som söker nya utmaningar och utvecklande arbetsuppgifter i ny miljö kan vi kvalitetsäkra er rekryteringsprocess. Till marknadens bästa priser dessutom tack vare vårt stora urval. Våra samarbetspartners har insett värdet i att kunna lägga tid och resurser där de istället bättre behövs, för att låta oss sköta utvalda delar av personalförsörjningen.

Vi vet att rekrytering är svårt, kostar pengar, energi och tid – Låt oss lösa dina problem
Istället för att ödsla er tid och resurser på felrekryteringar kan du lägga fokus på andra delar av verksamheten. Det tycker vi är mervärde. Hos oss på Nordic Works  får du proffsiga och erfarna rekryteringskonsulter med branschens vassaste verktyg. Tillsammans är vi starka och ju fler vi blir, desto större chans har lokala företag att vinna upphandlingar mot utländska konkurrenter i de satsningar som väntar i regionen. Ett samarbete över gränserna genomsyrar verksamheten och här är vi en enda stor familj. I vårt samarbete med bl a kommunala utvecklingsbolag är vi en stark resurs för att underlätta för företag att etablera sig i regionen. Vi kan HR och vet vad som krävs.

Bemannings-, och Rekryteringsföretag
Vi har kollektivavtal med samtliga fackförbund. Detta innebär en trygg anställning, försäkringar och marknadsmässiga löner samt att vi följer det regelverk som gäller för uthyrning och rekrytering av personal.

Ett ramverk som underlättar för dig som företagsledare då vi jobbar på heltid med HR och kan hjälpa er organisation att fokusera på andra delar av verksamheten. Du får en kvalitetsäkrad rekryteringsprocess och ett nära samarbete där flexibilitet och kundservice samt en innovativ rekryteringsmodell för norrländskt affärsklimat är våran ledstjärna. Vi har goda relationer med fack och näringsliv samt strävar efter att bli norrlands attraktivaste arbetsgivare, vilket är ganska kaxigt för att vara ett bemanningsföretag då där finns mycket fördomar att slå hål på.