slalom-2

Vill du ha ett utvecklande jobb i Norden?
Då har du kommit helt rätt. Nordic Works är nämligen ett stort nordiskt nätverk av arbetsgivare, branschorganisationer och kommunala utvecklingsbolag. Hos oss hittar du som vill bo, verka och framförallt ständigt utvecklas på det yrkes-, och karriärsmässiga planet i Europas norra region de bästa av möjligheter att knyta nya kontakter. Våra samarbetspartners letar med ljus och lykta efter personer med rätt kompetens, anknytning till eller drivet och önskan att verka i Norden. Har du rätt inställning så har NORDiC WORKS tjänsterna som ger dig bred erfarenhet på kort tid, öppnar upp möjligheteter att komma in hos stora koncerner, på populära arbetsplatser samt arbeta med kända, etablerade varumärken. DET är mervärde tycker vi.

Som en del i vårt nätverk får du tillgång till innersta sfären av företagsledare och arbetsgivare och tar med andra ord genvägen till den där anställningsintervjun som du tidigare behövt slåss om med en hög andra ansökandes handlingar. Genom att bygga upp långsiktiga relationer med alla våra samarbetande företag och anställda får vi den trovärdighet och kvalitetsäkring som bygger en stabil marknad. Hos oss får du även en trygghet och en stabil plattform att utgå från i dina framtida karriärsval i Norden. Vi är det lokala alternativet och har ett stort kontaktnät. Dessutom erbjuder vi mervärde, kvalitetsäkring samt har styrkan att kunna skräddarsy lösningar efter arbetsgivarnas men även arbetstagarnas behov. DET gynnar Nordens tillväxtmöjligheter.

Less på vardagen? Låt oss berätta hur ett nytt jobb, en ny karriär kan vända allt
Nordic Works verkar på alla arenor, inom alla branscher och med ett gediget team av konsulter inom rekrytering, bemanning och företagsledning har du en stor fördel inför din framtida karriärsinriktning. Vare sig du söker jobb som tjänsteman, arbetare, inom handel, bygg eller kanske ekonomi så har vi verktygen och kontakterna som öppnar dörrarna för dig. Vill du som oss arbeta med kunder på lång sikt så hittar du utvecklande roller i vår organisation. Vi har kunnandet, erfarenheten och är en stark lokal aktör inom rekrytering och bemanning i Norden.

Genom att vi ställer höga krav på oss själva och våra anställda, där moral och etik är starka värdeord i organisationen, brinner vi för engagemang, ansvarstagande och kan genom öppenhet och en nordisk vilja av stål bygga de relationer och förtroenden vilket våra samarbetspartners vet om och anlitar oss för att plocka fram guldkornen bland personalen. Vi förstår våra kunder, har en bra dialog och vet deras utmaningar. Nuvarande, tidigare och kommande. Därför kan vi vara en riktigt stark partner. Med löpande och goda dialoger rörande nuläge och framtidsplaner. Det bygger de bästa av förutsättningarna för dig som medlem hos oss att göra karriär inom just din drömbransch via vårt nätverk.

Personalförsörjning anpassad för nordiskt affärsklimat
Vi arbetar mot högt ställda mål, i en tuff konkurrens och genom våra ledstjärnor KVALITETSÄKRADE, MOTIVERADE och ENGAGERADE medarbetare med MÅNGFALD som konkurrensfördel är vi idag en stark lokal aktör i såväl stora som små organisationer och verksamheter när det gäller personalförsörjning. Vare sig det gäller en ren rekrytering av mark-, och anläggningsarbetare, ekonomer, säljare, projektledare, mellanchefer, vd till en rikstäckande koncern, eller kanske ett par uthyrningsuppdrag över sommaren av bilmekaniker, traktorförare eller lastbilschaufförer, extrajobb som snöskottare åt en mindre firma, eller övertagande av hela projekt inom byggsektorn så säkerställer vi att våra anställda överträffar våra samarbetspartners förväntningar.

Genom en nära relation med personalen är mycket av verksamheten långsiktigt fokuserad på mjuka värden. Hos oss är alla kundföretag viktiga, stora som små, och det gäller givetvis alla nuvarande och blivande anställda. Därför är just DU välkommen med öppen famn. För att nå högsta möjliga nöjdhet hos anställda och kunder försöker vi därför tillmötesgå personalens behov och säkerställa att motivation och engagemang är en gemensam nämnare. Nöjda medarbetare i ständig utveckling ger nöjda kunder och därmed nöjda samarbetspartners.

Vi ser till att dina första steg i arbetslivet går åt rätt håll
Studenten är närmare än du tror. Spännande utmaningar men med massor av frågetecken som väntar till sommaren för många unga i Norden. Sommarjobb, kollektivavtalsenlig lön, fast arbete, provanställning, arbetsmiljö, vidareutbildning, medarbetarsamtal, försäkringar, befordran, karriärval, säkerhet, skriva CV, anställningsintervju, fackförbund, a-kassa och inkomstskatt. Bli gratis medlem hos oss  så rätar vi ut frågetecknen och ser till att du får de bästa förutsättningarna för dina första steg i arbetslivet.

Välkommen in i värmen önskar NORDiC WORKS – Bemannings- och Rekryteringsföretag för nordiskt affärsklimat, med huvudkontor i Stockholm men med verksamhet i hela norden. Vi strävar efter att bli Nordens attraktivaste arbetsgivare men för att nå ditt krävs massor av arbete. En förutsättning är att våra medarbetare trivs och har kul på arbetet. Vi behöver också DIG för att bygga ännu mer heta arbetslag. Tillsammans står vi starka på arbetsmarknaden. Därför är du mer än välkommen att skicka in din CV nedan för att vi ska kunna matcha dig mot våra befintliga och kommande uppdrag.

Vi ser lösningarna som gör att Norden kan behålla sin kompetens. Och utöka den, många med utländsk bakgrund vänder sig till oss för att få in en fot på den nordiska arbetsmarknaden. Under den närmsta tioårsperioden kommer även behövas skjutas till ansenliga resurser med utbildad utländsk arbetskraft för att klara personalförsörjningen för satsningarna här uppe. Även här är vi en stark aktör för att underlätta, acklimatisera och effektivisera personalförsörjningen.

midnight-sun1

Låt oss marknadsföra dig hos tusentals nordiska arbetsgivare
Aldrig tidigare har regionen utvecklats som nu, våra företagspartners skriker efter arbetskraft och är i stort behov av just de matchmakingtjänster som vi tillhandahåller. Vare sig det gäller ingenjörstjänster i Skåne eller lärare, maskinförare, elektriker eller installationstekniker i västerbottens inland som telefonförsäljare, arkitekt, svetsare, lagerarbetare, restaurangs-, och serveringspersonal, innesäljare eller butiksbiträden i Norge, kräver branschen proffsighet när det gäller rekryteringsprocessen.

Vi säkerställer detta, ibland igenom direktrekrytering mot kund, ibland genom en kortare uthyrning som en provanställning för att sedan samarbetspartnern övertar personalen från oss. Hela tiden är du som anställd en del av vår sfär och har samma förutsättningar och lön som resten av arbetslaget på arbetsplatsen. Gemensamt är en trygg och säker situation för dig som arbetstagare där du ges möjlighet att använda dig av vårt nätverk, vår erfarenhet och en utvecklande resa mot ditt nya jobb. Arbetsmiljö, sociala aspekter, jämnställdhet och personlig utveckling är starka ledord i vår organisation. Likaså frihet under ansvar, hör gärna av dig så berättar vi mer om vårt arbete för att utveckla nordisk arbetsmarknad.

 

En organisation helt uppbyggd av människor – Nyttja vårt nätverk
Många av våra samarbetspartners vänder sig också till oss för att effektivisera eller omorganisera. Vi får ofta rekryteringsuppdrag långt i förväg, eftersom företagen vet att anställningsprocessen är en långdragen och kostsam historia. Långt innan lokalpressen lägger ut platsannonser för allmänheten. DET är mervärde för dig. Vi ser därför till att ha framförhållning genom att kontinuerligt intervjua våra medlemmar. Vilket ger just DIG fördelen att ta del av marknadsanalyser inom just din bransch här uppe. På så sätt kan du som arbetstagare få ovärderligt försprång och förbereda dig för att stå bäst rustad inför nästa utmaning på arbetsmarknaden.

Vi kan se till att du är aktuell för en tjänst långt i förväg som kanske innebär att du behöver kompletterande utbildning, vilket vi också kan hjälpa till med. Dessutom stöttar vi dig med intervjuteknik, finputsar ditt CV m.m för att förbereda dig på bästa sätt. Hos oss har du därför fördelen att marknadsföra dig själv på en bred front, vi kan erbjuda dig att testa på nya branscher och kanske byta karriär. Skulle du visa framfötterna hos en av våra kunder men känna att det inte alls riktigt var vad du hade tänkt dig, så har du ju redan fått in foten hos oss vilket gör att NORDiC WORKS varmt skulle kunna rekommendera dig åt andra samarbetande företag inom branscher som du inser passar bättre för just dig.

 

Kontakta oss 
Såväl flerårigt fast anställda, nyexaminerade universitetsstudenter, högre chefer ute efter nya utmaningar, arbetssökande på heltid, handikappade med arbetsförhinder, som nyinflyttade svenskar och studenter ute efter extrajobb har lagt sig på transferlista hos oss om vi hittar något intressant. Vi tar alla uppdrag på största allvar och sätter dig i fokus. Vår matchmaking är unik och våra samarbetande arbetsgivare vet vad de kan förvänta sig när de vänder sig till oss. Intresserad att veta mer hur vi på NORDiC WORKS kan hjälpa just dig till drömjobbet?

åkerbär1-2

Bli medlem du också 
Spontanansök och bifoga ditt CV redan idag, skriv ett personligt brev där du beskriver dig själv, dina önskemål, förutsättningar och intressen, inom vilken bransch du vill jobba, var du vill jobba, i vilken omfattning. Vad som driver dig, hur dina kortsiktiga samt långsiktiga drömmar och mål ser ut. Vad du har jobbat med, vilka utbildningar och andra erfarenheter du har, fritidsintressen och hobbies. Ange dina styrkor och även svagheter, dina värdegrunder och varför du har dom, samt allmänt så mycket matnyttigt som möjligt för att vi ska kunna få en uppfattning om vilken tjänst och område som vi bäst kan inrikta oss på för dig. Ju mer detaljerat, desto lättare för våra rekryterare att matcha rätt person mot rätt tjänst. Bifoga gärna även bild, samt glöm inte fullständig kontaktinformation och skicka in enligt länken nedan. Har du frågor och funderingar, kontakta oss gärna via formuläret högst upp på sidan. Ett mail som kan bli början på ditt nya liv! Välkommen!